top of page

Hoe het e-mailadres van uw Yahoo-account direct wijzigen?

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021


Yahoo is een van de meest gebruikte webportals ter wereld. Niet alleen de Yahoo-zoekmachine, maar de Yahoo-mailservice is ook een veelgebruikte e-mailservice aller tijden. Ongeacht de gereputeerde naam wordt Yahoo echter ook geconfronteerd met bepaalde fouten en hindernissen zoals elke andere zoekmachine die het dagelijkse werk van zijn gebruikers belemmert. Yahoo Service Center helpt u niet alleen bij Yahoo Account Password Recovery, maar haalt ook een vergeten wachtwoord op, vergeten e-mailadresherstel, wijzigt het wachtwoord enzovoort. Een van de meest gestelde vragen die onze technici tegenkomen, is dat een persoon het e-mailadres van zijn Yahoo-account snel kan wijzigen. Heeft u ook dezelfde vraag? neem dan contact op met onze experts en blijf dit informatieve blog voor hetzelfde lezen.

Stappen om het e-mailadres van het Yahoo-account te wijzigen zijn hieronder geschreven: -

  1. Open de hoofdpagina van uw Yahoo-e-mailaccount en klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek naast uw naam.

  2. Selecteer de instelling en klik op de accountoptie aan de linkerkant van het instellingenvenster.

  3. Klik op, voeg nog een mailbox toe onder e-mailadressen en kies ook de client die u wilt toevoegen.

  4. Ga om een mailbox toe te voegen en log in op uw e-mailaccount.

  5. Klik op de knop Toestaan om de toestemming te geven om het account te synchroniseren en tik op Opslaan met OK.

Dit zijn de kern van het proces om het e-mailadres van uw Yahoo-account onmiddellijk te wijzigen. Als u meer gedetailleerde informatie nodig heeft, kunt u altijd en overal Contact Met Yahoo helpdesk Center bij. Ons gespecialiseerde en ervaren team helpt u met effectieve oplossingen voor uw probleem. Het is onze taak om de urgentie en delicatesse van uw probleem te begrijpen. Daarom behandelen wij uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit. U kunt ons bereiken via telefoongesprekken, live-chats en e-mails volgens uw comfortzone en voorkeuren. We bieden ook 365 dagen service voor de deur zonder een excuus tegen redelijke kosten.



329 weergaven0 opmerkingen
bottom of page