top of page

Hoe problemen met uw Yahoo-accountcode op te lossen?

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021

Tegenwoordig worden accountcodes meer gebruikt dan dat ze het wachtwoord van een account moeten gebruiken, omdat dit snel en ook veiliger is. Als u geen accountcode voor uw Yahoo-account ontvangt, wees dan blij dat u aan het juiste adres bent, want wij Yahoo Wachtwoord Herstel helpen de gebruikers alle problemen op elk moment van de dag op te lossen. U hoeft dus alleen maar deze blog te doorlopen en de gegeven stappen te volgen.


  • U moet eerst controleren of alle meldingen op uw Yahoo-mail-app zijn ingeschakeld, ook vanaf het apparaat dat u gebruikt.

  • Vervolgens moet u om een ​​nieuwe melding vragen door op de optie ‘Opnieuw verzenden’ op de Yahoo-pagina te klikken.

  • U moet klaar zijn als het probleem zo eenvoudig is, maar als het niet wordt gevonden, moet u naar de aanmeldingspagina van Yahoo gaan en vervolgens uw e-mail-ID invoeren en op de knop ‘Volgende’ klikken.

  • Vervolgens moet u klikken op de optie 'Tekst of e-mail gebruiken om in te loggen. U moet nu uw telefoonnummer invoeren en klikken om te verzenden.

  • Als dit het juiste telefoonnummer is dat u momenteel gebruikt en wordt opgeslagen met uw Yahoo-accountgegevens, moet u klikken op 'Ja, sms-verificatiecode' en nadat u de code hebt ontvangen, moet u deze invoeren het veld op het weergegeven scherm.

  • Als u geen toegang hebt tot hetzelfde nummer met Yahoo, moet u gewoon klikken om uw alternatieve e-mail-ID te verifiëren. Vervolgens moet u de verificatie invoeren om te bevestigen en vervolgens op een klik klikken om door te gaan naar uw Yahoo-account.

Nou, nu je de bovenstaande stappen met succes hebt doorlopen, zou het goed moeten zijn om weer aan de slag te gaan. Maar als het probleem zich blijft voordoen, moet u onze hulplijn bellen op Yahoo Klantenservice en u kunt het meteen laten oplossen, omdat we gekwalificeerde technici hebben die in staat zijn dergelijke problemen binnen een mum van tijd op te lossen.



440 weergaven0 opmerkingen
bottom of page